Over ons

Ons concept van dit filiaal is aangepast aan de vraag van de Amsterdamse markt met de daarbij behorende trends. Naskip Amsterdam is een gezellige plek op de dapper markt waar je de Surinaamse smaak en gastvrijheid kunt beleven. Naast al het lekkere eten kunt u ook genieten een lekkere cocktail of een lokaal / Surinaams biertje. Uiteraard kunt u ook gewoon voor een kop koffie en/of toetje langskomen. Op ons ruime terras kunt u overdag genieten van de bruisende Dapper markt. Door hoe de mix van culturen met elkaar omgaan, krijg je het gevoel van Suriname. Kom gezellig langs voor deze beleving.

Het verhaal

Onze grootvader werkte op vliegveld zanderij voor de KLM in Suriname. Onze grootmoeder was lerares en Suriname’s eerste vrouwelijke radio omroepster. Als hobby kochten zij een boerderij waar zij meerdere dieren hielden, vooral veel kip! Na enige tijd besloten zij de eerste Naskip in de Gravenstraat te openen om de verse kippen te verkopen in 1962. Onze grootmoeder begon haar lekkere gerechten op het menu te zetten.

 

De combinatie van de beste producten, en onze grootmoeders speciale recepten heeft ons populair gemaakt. Met nu 6 filialen in Suriname heeft onze vader, Naskip een Surinaams begrip gemaakt! Wij zijn er trots op dat wij onze grootmoeders authentieke recepten nog steeds gebruiken.